Hlavní obsah

Herečku Pavlu Vitázkovou vyhnali z bytu. Azyl našla u kamarádky

Novinky, Karen Mchitarjan
Praha

Hvězda primáckého seriálu Cesty domů Pavla Vitázková se musela narychlo stěhovat. Jako jedna z pěti protagonistů seriálu byla totiž požádána, aby se zúčastnila natáčení speciálního vydání kulinářského pořadu Prostřeno!, nedošlo jí ale, že má malý byt.

Článek

Když se Pavla Vitázková dozvěděla, že bude pro své kolegy ze seriálu vařit v cizím prostředí, padla na ni nervozita. Svůj výkon ale nakonec ohodnotila kladně.

„Nakonec jsem všechno zvládla a kolegům snad chutnalo,“ oddechla si nakonec herečka.

To její herecká kamarádka Veronika Jeníková nenechala nic náhodě. Přiznala se totiž, že přípravu soutěžního menu trénovala na rodině.

„Když jsem manželovi na Silvestra předložila už třetí lahůdku, pronesl, že by měl napsat Primě děkovný dopis za to, že mě do pořadu Prostřeno! přizvala,“ smála se Veronika.

Ucházející výkon podal i režisér seriálu Jiří Adamec. Přestože by to jen málokdo řekl, Adamec se svěřil, že vaří velmi rád, takže pro něj nebyl problém připravovat menu za dohledu televizních kamer.

Novinkám se ale svěřil, že vše neprobíhalo tak hladce, jak si představoval: „Chyběl mi trochu čas, nestíhal jsem připravit všechno, co bylo potřeba, ale pak jsem to dohnal.“

To Kamila Špráchalová trpěla nervozitou. Nebylo to na ní ale znát, během natáčení svého hostitelského dne byla veselá a pořád vtipkovala. Přesto si ani ona, která hodně ráda vaří, nebyla jistá, jak všechno zvládne.

Závěr týdne patřil Pavlu Soukupovi, který si společný týden pochvaloval a nadšeně souhlasil s nápadem, že až všem po tomto náročném natáčení slehne a žaludky si odpočinou, mohli by se takhle u stolu setkávat častěji. Ale už prý bez televizních kamer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám