Hlavní obsah

Karel Gott bude moderovat pořad v rozhlase

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Český rozhlas 2 - Praha čekají výrazné změny v programu. Stanice by ráda zvýšila poslechovost, a proto vsadila na černého koně - legendu české populární hudby Karla Gotta. Ten by se měl od 31. ledna spolu s dalšími známými jmény stát moderátorskou posilou stanice.

Článek

ČRo 2 - Praha se uchýlil k novému vysílacímu schématu. Kromě úplně nových pořadů dostane i řada těch starších novou podobu. K nejvýraznějším novinkám patří i sobotní hodinový hudební pořad Zpátky si dám tenhle film, ve kterém se role diskžokeje a pamětníka ujme Karel Gott.

Na stanici Praha zároveň budou znít hlasy populárních moderátorů Jana Rosáka, Marie Retkové či Martiny Kociánové. Podle vedení ČRo 2 - Praha by stanice neměla být vnímána jako zpravodajská a bude mít spíše rodinný charakter. Některé umělecké projekty převezme sesterská Vltava.

Ranní vysílání stanice Praha posluchačům poskytne informační servis. Ve všední dny bude dopolední vysílání patřit rodinnému magazínu Je jaká je, který budou moderovat například Marie Retková, Stanislava Lekešová či Martina Kociánová. Odpoledne stanice Praha bude vysílat pořad Odpoledne s Dvojkou a páteční odpoledne bude ve znamení pořadu Šťastnou cestu, jehož moderátorem je Jan Rosák.

Reklama

Výběr článků

Načítám