Hlavní obsah

Voják z Afghánistánu požádal o ruku cizí dívku, zavolal na špatné číslo

Novinky, Dagmar Plecháčová
Londýn

Nejmenovaný britský voják, který by měl být podle zahraničních médií nasazený na misi v Afghánistánu, se odhodlal k důležitému životnímu kroku a požádal svou těhotnou přítelkyni po telefonu o ruku. Když ji osobně nezastihl doma, nahrál alespoň emocionální 90 vteřin dlouhý vzkaz, kde jí vyznal lásku a zeptal se, zda se nestane jeho ženou. Muž však zatím nemohl dostat žádnou odpověď, jelikož se dovolal na špatné číslo.

Článek

Ze záznamu je zřejmé, že se jeho dívka jmenuje Samantha a čeká s vojákem dítě, protože muž se zmiňuje o tom, že se nemůže dočkat, až mu porodí jeho malého vojáčka. Neznámý muž také říká, že je velice smutný, jelikož jeho kolegu (zřejmě mina) vyhodila do povětří.

„Tak moc tě miluji, miluji tě celým svým srdcem, a proto bych se tě chtěl zeptat... neodpovídej... i když samozřejmě ani nemůžeš odpovědět, ale vezmeš si mě?“, zaznělo mimo jiné z úst vojáka.

Vzkaz na svém záznamníku však našla po návratu z práce matka tří dětí Diane Pottsová. Když si uvědomila jeho důležitost, rozhodla se jej zveřejnit. Nyní doufá, že díky médiím se znění telefonního hovoru dostane až k ženě, které byl vzkaz původně adresován.

Reklama

Výběr článků

Načítám