Hlavní obsah

Těhotná Hanychová předváděla ve třetím měsíci spodní prádlo

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Modelka Agáta Hanychová je ve třetím měsíci těhotenství, s módními přehlídkami ale ještě nekončí. Dokonce si troufla předvádět spodní prádlo.

Článek

Agáta má sice ve třetím měsíci těhotenství stále skvělou postavu, ale prsa už má větší více než o číslo. "Trošku jsem přibrala, těhotná nejsem," opakuje Agáta stále dokola. Věří jí to ale málokdo. "Agáta plánuje oznámit těhotenství v březnu, do té doby ještě podepíše důležitou smlouvu," řekl Novinkám blízký přítel modelky.

Když vyšla Hanychová na módní molo, hosté akce se jí do očí dívat nedokázali. Její bujný dekolt přitahoval pohledy nejen mužů, ale i žen.

Těhotenství na Agátě ale začíná být nepatrně vidět i v oblasti bříška. I když se při pózování snažila držet dech a bříško zatahovat, po celou dobu na módním mole se jí to ale nepodařilo.

V zákulisí si pak nejvíce rozuměla s Evou Decastelo, která byla moderátorkou večera. Eva je v sedmém měsíci těhotenství. Možná dávala moderátorka, která je již maminkou syna Michálka, Agátě rady pro nastávající maminky.

Luxusní spodní prádlo předváděly také Martina Gavriely, Hana Svobodová, Eliška Bučková a Dominika Mesarošová.

Martina ze svých kolegyň z řad královen krásy měla trošku obavy. "Já jsem modelka v důchodu. A do ideální postavy už mám daleko. Vždyť jsem o deset let starší než většina holek, co jsou tady," tvrdila sebekriticky moderátorka VIP zpráv na TV Prima.

"Tvoji postavu ti můžou závidět i dvacítky. Tak nebruč a ukaž jim to. Za meloun jsem tu já, " povzbuzovala ji těhotná Eva Decastelo, která už za dva měsíce přivede na svět druhého potomka. Do té doby ještě stihne nafotit kosmetickou kampaň a bude moderovat řadu společenských akcí.

Reklama

Související články

Agáta Hanychová je údajně těhotná

Agáta Hanychová prý čeká miminko. Modelka je podle zákulisních informací ve druhém měsíci. Skutečnosti nasvědčuje i fakt, že na večírcích teď známá pařmenka...

Výběr článků

Načítám