Hlavní obsah

Miss Bučková v rudých podvazcích: Noid zíral s otevřenou pusou

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss 2008 Eliška Bučková se na módní přehlídce ukázala v rudém prádle s podvazky. Poprvé ji viděl předvádět její nový přítel Vašek Noid Bárta a nemohl se na ni vynadívat. "Nemůžu věřit, že je moje," svěřil se Novinkám.

Článek

"Je to poprvé co jsem viděl Elišku předvádět, ale také je to vůbec poprvé, co jsem na nějaké módní přehlídce byl," řekl Novinkám Vašek Noid Bárta.

"Co na to říct?! Byla nádherná, úžasná. Musel bych říct všechny superlativy, které znám. V jednu chvíli jsem se přistihl, že snad zírám i s otevřenou pusou. Když vyšla v tom prvním červeném prádle, jenom jsem si říkal, že to snad není možné, že je moje," smál se Noid.

I když na žádné módní přehlídce nikdy nebyl, s předváděním má také zkušenost. "Byla to legrace. Přemluvili mě kluci z kapely Nightwork a předváděl jsem teplákovku. Takže jsme vlastně s Eliškou kolegové," dodal se smíchem muzikant na otevření nového poker clubu Win.

Bučková, která byla dlouho podezřívána médii z anorexie, Novinkám přiznala, že po boku Noida bude muset zřejmě skončit s modelingem. "Jestli to takhle půjde dál, tak za chvíli budu předvádět módu pro plnoštíhlé," směje se Eliška.  "Pořád spolu baštíme. Oba jsme přibrali. Já mám nahoře šest kilo," dodává s úsměvem.

Bučková s Noidem spolu randí dva měsíce. Vztah z počátku tajili, prozradili ho až po společné dovolené v Egyptě. V pokerovém casinu to bylo poprvé, co se ukázali na veřejnosti společně.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám