Hlavní obsah

Argentinka přežila skok z 23. patra, přistála na taxíku

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Buenos Aires

Štěstí v neštěstí měla 33letá Argentinka, která se vrhla vstříc zdánlivě jisté smrti ze 23. podlaží hotelu v tamější metropoli Buenos Aires. Její sebevražedné plány jí však překazilo auto stojící pod hotelem. Žena byla ve velmi vážném stavu odvezena do místní nemocnice.

Článek

Třiatřicetiletá žena se pokusila ukončit svůj život v pondělí, avšak skončila pouze na jednotce intenzivní péče s vážnými zraněními. Její pád totiž zmírnilo vozidlo taxi, které stálo v místě jejího dopadu. Podle ošetřujících lékařů je její stav však velmi vážný.

Devětatřicetiletý řidič taxi Miguel Cajal uvedl, že ženu padající z hotelu Panamericano včas viděl a vyběhl z auta do bezpečí. Střecha automobilu i přední sklo bylo pádem ženy zcela zničeno. Cajal řekl v rozhovoru pro tamější televizi, že si je jistý, že být uvnitř auta, utrpěl by smrtelná zranění.

Mluvčí hotelu informoval média o tom, že žena nebyla ani hostem, ale ani zaměstnancem hotelu. Vybrala si jej jako výchozí místo pro sebevraždu pravděpodobně pro jeho značnou výšku.

Reklama

Výběr článků

Načítám