Hlavní obsah

Průšová po rozvodu dře v posilovně, ukázala bicepsy

– Gabriela Wolfová
Novinky, Gabriela Wolfová

Miss Kateřina Průšová předvedla své sexy křivky. Za vypracovaným tělem stojí dřina v posilovně. A nový přítel modelky David Martínek je na svoji lásku náležitě pyšný. O víkendu jí v její nepřítomnosti vymaloval ložnici.

Článek

Miss ČR 2002 Kateřina Průšová nedrží žádné diety. Naopak. Několikrát týdně dře v posilovně a denně musí mít na talíři hovězí maso.

"Mám v posilovně úžasného trenéra. Nechci být anorektická a líbí se mi holky s pevným tělem. Kvůli svalům mi bylo doporučeno jíst hodně masa, tak si denně dávám hovězí," přiznala Novinkám Průšová.

Kateřina Průšová je od Nového roku rozvedenou paní. Podnikatele Vladimíra Konvalinku opustila kvůli jeho neustálým nevěrám. Nyní je šťastná po boku podnikatele a grafika Davida Martínka.

"Každý máme svůj byt, ale v podstatě jsme pořád spolu. Buď je David v mém bytě, nebo já u něj. Zatím nám to klape, jsem šťastná," přiznala modelka na otevření ski baru v hotelu Savoy ve Špindlerově mlýně.

Tam dorazila s kamarádkou, přítel zůstal v Praze. "Měl práci, zařizoval si novou kancelář. A také, jak jsem se v neděli večer dozvěděla, mi chystal překvapení," říká.

"Dorazila jsem domů a čekala na mě vymalovaná ložnice i s různými aplikacemi, kytičkami atd. Nádhera. Mluvila jsem o tom, že chci malovat a David mě chtěl překvapit," dodala Průšová.

Otevření nového baru si nenechala ujít řada dalších známých tváří. Diskotéku měl na starost Leoš Mareš. Dorazily Agáta Hanychová, Gábina Partyšová nebo Martina Gavriely.

Reklama

Související články

Miss Kateřina Průšová se rozvedla

Miss ČR 2002 Kateřina Průšová už je rozvedená. Manželství s podnikatelem Vladimírem Konvalinkou úředně definitivně skončilo. Oba už mají oficiálně i nové...

Výběr článků

Načítám