Hlavní obsah

Německá hvězda reality show nepřežila šesté zvětšování prsou

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hamburg

Populární německá hvězda reality show Big Brother Carolin Ebertová známá pod pseudonymem Sexy Cora zemřela po devíti dnech kómatu, do kterého upadla po šesté operaci zvětšování prsou. Její srdce nevydrželo nápor po anestezii a kóma způsobilo rozsáhlé poškození mozku.

Článek

Sexy Cora, jež se proslavila v německé reality show Big Brother a také jako pornoherečka si postupně nechala poprsí zvětšit již pošesté, naposledy to mělo být z velikosti F na G. Tentokrát však údajně lékaři z kliniky plastické chirurgie v Hamburku operaci nezvládli. Nyní čelí obvinění ze zabití z nedbalosti. Od soudu by mohli odejít s až pětiletým trestem odnětí svobody.

Erbertová měla po operaci začátkem minulého týdne prodělat dvakrát zástavu srdce, lékaři z fakultní nemocnice v Hamburku, kam byla převezena, ji uvedli do umělého spánku. Šance na přežití v té době ještě odhadovali na 50 procent. Číslo však rychle klesalo.

„Poškození mozku bylo příliš velké. Stiskl jsem její ruku a řekl, jak moc ji miluji a že navždy zůstane v mém srdci,“ řekl Carolinin manžel Tim Wosnitza pro německý deník Bild. Jejich manželství trvalo čtyři roky. Sexy Cora zemřela ve spánku ve věku 23 let.

Reklama

Výběr článků

Načítám