Hlavní obsah

Kubelková se po dvou letech vrací do seriálu, dvouletou dceru stále kojí

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Modelka Iva Kubelková se po dvou letech objeví v seriálu. V seriálu Jiřího Adamce Cesty domů bude hrát promiskuitní lékařku, která ve své profesi není příliš schopná.

Článek

"Iva bude hrát lékařku, dceru primáře, kterého ztvární Jiří Kratina.  Lékařku, která není příliš schopná, ale místo toho je velmi ráda v náruči mnoha mužů," řekl Novinkám režisér seriálu Cesty domů Jiří Adamec.

"Alice Dvořáková, kterou hraji, má ráda chlapy, ráda se baví, je přidrzlá a trošku fláká doktořinu. Spoléhá na to, že má tátu primáře. Ale není zlá, není mrcha. Ta holka je svým způsobem charakter," prozrazuje Iva Kubelková.

Iva je maminkou dvou dětí, šestileté Natálky a skoro dvouleté Karolinky. Moderuje pořad Sama doma, studuje vysokou školu a po dvou letech se vrací do prostředí seriálu. "Naposledy jsem hrála ve Velmi křehkých vztazích, budou to tak dva roky. A přiznám se, že mi kamera chyběla," říká Iva.

"Pan Adamec mě nepřemlouval ani minutu. On je pro mě záruka kvality. Nebylo co řešit. Je to profík a role se mi hrozně líbí," upřesňuje.

Iva už natáčí od začátku prosince. Seriál Cesty domů se na TV Prima objeví opět 7. února, kdy se začíná vysílat druhá série. Sexy modelka by se měla objevit hned v prvních dílech.

Na natáčení sebou své děti nebere. Hlídá je maminka nebo její partner. "Stále kojím. Už to samozřejmě není každou druhou hodinu, ale nepřestala jsem. Kojím tak jednou denně. S prací to tak jde skloubit v pohodě. A 15. února budou Karolince dva roky, tak už budu pomalu končit. I Natálku jsem kojila do dvou let," dodala Iva.

Novými tvářemi v seriálu budou také herci Jiří Kraina, Taťána Medvecká, Martin Písařík nebo Kristýna Leichtová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám