Hlavní obsah

Finalistky České Miss v zajetí šamana: Držel je v místnosti vyhřáté na 80 stupňů

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Finalistky České Miss si vyzkoušely umění šamana. Na soustředění na mexickém poloostrově Yucatán okusily mayskou proceduru, která očišťuje tělo i duši. Šaman je držel v místnosti vyhřáté na neuvěřitelných 80 stupňů.

Článek

Tento starý rituál mohou iniciovat pouze vyvolení a jeho tajemství se předává z generace na generaci. První krok netradičního obřadu musel udělat sám šaman a projít kouřovou očistou. Připravil směs speciálních bylinek a hlinky, kterou se dívky potřely. Poté začal obřad, během kterého svatý muž odříkával pradávné mayské modlitby.

Druhá část rituálu se přesunula do kruhové místnosti vyhřáté na 80 stupňů. Zde se dívky dostaly do hypnotického stavu, kdy dokázaly opakovat po šamanovi modlitby v mayštině.

Zbytek dne již byl zasvěcen práci pod vedením zkušených profesionálů. Finalistky se pilně věnovaly natáčení medailonků, které diváci uvidí v přímém přenosu finálového večera České Miss 2011. Ten v březnu letošního roku živě odvysílá TV Prima.

Reklama

Související témata:

Související články

Česká Miss World Machová fotila pro Playboy

Česká Miss World Veronika Machová nafotila snímky pro pánský časopis. O nahotě ale nemůže být řeč. Za fotky odhalující ňadra by čekala Machovou přísná pokuta...

Výběr článků

Načítám