Hlavní obsah

Miss Machová tráví leden u milence Červenky v Omsku

Novinky, Karen Mchitarjan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss World 2010 Veronika Machová (20) vyrazila na dva týdny do Omsku. A svému příteli Romanu Červenkovi (25), útočníkovi Avangardu Omsk, přinesla hned štěstí. Omsk nejenže za její přítomnosti na stadionu rozdrtil Neftěchimik Nižněkamsk 4:2, Červenka navíc dva góly dal a na jeden přihrál.

Článek

Machová se s výhrou svého partnera Romana Červenky hned pochlubila na svém profilu na sociální síti Facebook, kam dala fotky ze zápasu. A rozpovídala se Novinkám i do telefonu, kde si Červenkův úspěch připsala na vlastní konto.

„Samozřejmě, že zazářil, protože jsem seděla v hledišti. Za těch 14 dní, co tady budu, ještě odehraje čtyři dobré zápasy. Pak odjedu a zase bude stagnovat,“ smála se do telefonu Machová.

Vysněný výlet za přítelem, se kterým se údajně už vídá několik měsíců, jí kazí jen ruská tuhá zima.

„Je tu strašná zima. Zatím jsme bohužel neměli čas jít nakoupit, ale chystáme se. Musím si koupit teplé oblečení, abych tady neumrzla. Už teď vím, že bych tady žít nemohla. Musím ale uznat, že Omsk je krásné město,“ sdělila Novinkám rodačka z Prahy, která podle svých slov mluví rusky docela solidně.

„Moje rodina pochází z Ruska. Takže rusky mluvit umím. Roman, který tvrdí, že rusky neumí, mluví ale mnohem lépe,“ nechala se slyšet před odletem Machová, která poprvé přiznala, jak se s Červenkou seznámila.

„Věděla jsem, že nějaký Červenka existuje. Sledovala jsem vždycky zápasy reprezentace. Pak mi napsal SMS a já jsem si řekla, že to je asi ten hokejista. Pak jsem mu občas napsala já,“ odtajnila první kontakt s Romanem Česká Miss World 2010.

Přiznat vztah s Červenkou jí trvalo ale dlouhé týdny, možná měsíce. A není se co divit. Teprve před několika týdny, jen jeden den před Štědrým večerem, se totiž rozešla se svým dlouholetým přítelem Martinem. A přestože po rozchodu tvrdila, že důvodem jejich rozluky nebyla třetí osoba, ukázalo se, že realita je úplně jiná.

Svůj vztah s Červenkou ovšem nepřiznala Machová ani poté, když byla přistižena, jak v prosinci loňského roku vyzvedává hokejovou hvězdu na letišti. Tehdy Novinkám tvrdila, že jsou jen přátelé, kteří se viděli maximálně dvakrát. Vztah tak oficiálně přiznala až na sociální síti Facebook, kde o sobě začala psát jako o ruské rosničce a více než nápadně komentovala zápasy Avangardu Omsk.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám