Hlavní obsah

Exmanžel Ivety Bartošové Jiří Pomeje poprvé přiznal: Po rozvodu se mi daří lépe

– Praha
Novinky, Karen Mchitarjan

Herec, producent a nově i rozhlasový moderátor Jiří Pomeje (45) si mne ruce. Přestože se po rozvodu se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (44) obával svého osudu, dnes si uvědomuje, že právě Bartošová ho brzdila. Poté, co jej zpěvačka vyhodila z bytu, má víc práce a pracovních nabídek než právě jeho exmanželka.

Článek

„Poslední tři roky jsem se věnoval své bývalé manželce a nemohl jsem tolik zabrat. Po rozvodu jsem si myslel, že budu odstavený na vedlejší kolej. Ukazuje se ale, že opak je pravdou. Mnoho kamarádů se mi nyní ozývá s pracovními nabídkami,“ nechal se slyšet Pomeje.

A podle svých slov má v roce 2011 práce až nad hlavu. Nejenže bude pokračovat ve spolupráci s Michalem Davidem, navíc se mu naskytla příležitost vrátit se ke své původní profesi, a to k produkci.

„Kromě toho, že jsem začal moderovat noční show v rádiu, budu zase produkovat jarní turné Michala Davida. Do toho jsem dostal nabídku dělat marketingového ředitele nově vznikajícího hudebního klubu. A v létě bychom rádi se Zdeňkem Troškou natočili film. Mimo to se ještě starám o jednu kapelu a spolupracuju s modelingovými agenturami,“ popsal Pomeje, který konečně chce splatit všechny své dluhy, aby mohl začít s čistým štítem.

„Hlavním cílem roku 2011 je zrušit konkurz na můj majetek, který se už táhne dlouhých sedm let. Zastupuje mě agentura, která vede přesnou evidenci mých příjmů a odevzdává peníze přímo. Myslím, že nic nebrání tomu, aby konkurz byl zrušen. Potom budu moct konečně začít úplně normálně podnikat,“ dodal Pomeje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám