Hlavní obsah

Sněžný pluh se zřítil do díry v parkovišti

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Atlanta

Nešťastný den měl minulý měsíc řidič sněžného pluhu, kterému nikdo neřekl, že je na horním patře parkoviště v americkém městě Calhoun v Georgii díra. Muž tam přitom měl za úkol odrhnout napadaný sníh a na svém pluhu vezl také korbu naloženou dvěma tunami štěrku. Do díry, která přes sníh nebyla vůbec vidět, se převrhl do strany a náklad vysypal do spodního patra parkoviště.

Článek

Muž, který se ve sněžném pluhu převrátil na bok do díry, se během nehody nezranil, ale vozidlo musel vytáhnout ven jeřáb. Na parkovišti se v tu chvíli nikdo jiný nenacházel, ale nehody si všiml poblíž stojící řidič kamiónu, který poté poněkud nejistě přišel muži na pomoc, informoval Daily Mail. Záběry zachytila průmyslová kamera.

Randy Dowling, správce oblasti Gordon County, se nechal slyšet, že úřady minulý měsíc zprávu o nehodě na parkovišti obdržely. Naštěstí prý nedošlo ke zhroucení nosných částí parkoviště, které bylo postaveno v polovině 80. let., jeho technický stav však není úplně bez vad.

Reklama

Výběr článků

Načítám