Hlavní obsah

Milenka Sámera Issy Pavlína Dubná vyhořela v SuperStar

Novinky, Karen Mchitarjan
Praha

Milenka zpěváka Sámera Issy, houslistka Pavlína Dubná, zažila první profesionální zklamání. Poté, co ji Sámer přihlásil do pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar, absolventka pražské konzervatoře se nedostala ani do druhého kola.

Článek

Zpěvák a finalista první České SuperStar Sámer Issa se přepočítal. Přestože v dobré víře přihlásil Pavlínu Dubnou do soutěže, která jej před lety proslavila, jeho partnerka se nedostala ani před čtyřčlennou porotu.

„Soutěž SuperStar je o talentech, se kterými můžeme pracovat. Pokud se ale přihlásí zpěváci nebo zpěvačky, u kterých na první poslech víme, že není kam se vyvíjet, rozhodnutí je bohužel nemilosrdné,“ svěřila se Novinkám koordinátorka soutěže Lucie Juráčková.

A právě na to doplatila Dubná. Nezklamala totiž pěvecky, ba naopak. Porota ve složení z profesorů zpěvu jí vytkla, že je hotovou zpěvačkou.

Dubná a Issa si z neúspěchu ale nic nedělají. Oba totiž dost dobře ví, jaké jsou její kvality.

„Pavlíně řekli, že zpívá dobře, ale že už je moc známá, tak proto dají přednost někomu, kdo ještě kariéru nezačal. Ani nebyla před porotci, ale před nějakou jinou komisí. Nemrzí nás to, oba dva jsme to brali jako legraci,“ svěřil se Novinkám Issa.

Neúspěchem v SuperStar se Dubná ale trápit nemusí. Houslistka, která vystudovala na konzervatoři obor hry na housle, má slibně rozjetou kariéru. Působila v dívčím kvartetu. Se Sámerem začala spolupracovat před dvěma roky, nazpívali spolu také romantický duet No more. A nyní se bude pokoušet o sólovou dráhu.

Reklama

Výběr článků

Načítám