Hlavní obsah

Sámer Issa přihlásil milenku do SuperStar

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvák Sámer issa přihlásil svoji milenku, houslistku Pavlínu Dubnou, do Česko-Slovenské SuperStar. Bude tak bojovat v soutěži, která Sámera proslavila, skončil na čtvrtém místě.

Článek

Pavlína Dubná vystudovala konzervatoř, obor hru na housle. Působila v dívčím kvartetu. Se Sámerem začala spolupracovat před dvěma roky, nazpívali spolu také romantický duet No more. Nyní se bude pokoušet o sólovou dráhu.

"Přihlásil jsem Pavlínku do SuperStar a byla hodně překvapená. Rozhodla se nakonec, že do toho půjde. Sama by tu odvahu neměla," řekl Novinkám Sámer.

"Myslím, že by byla škoda, kdyby skončila jen u hraní na housle. Věřím, že to dá. Je to muzikantka, velmi talentovaná a vypadá skvěle. Navíc už v šoubyznysu je, nezmění jí to," upřesnil Issa na párty v pražském baru Silver.

V hlavě má i plány do budoucna. "Super by bylo společné turné, kde by díky možnému úspěchu v SuperStar mohla mít stejně prostoru," říká.

"SuperStar mi změnila život, bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí mého života. I jí může hrozně pomoci," vysvětluje.

S Pavlínou spolu chodili několik let, mají za sebou dva rozchody. Momentálně jsou prý především přátelé.

"Partneři už nejsme, ale nemám bližšího člověka. Pořád spolu trávíme devadesát procent času, i během noci," směje se. "Nikoho nového nehledám, nechci," dodal Sámer.

Reklama

Související témata:

Související články

Sámer Issa opustil přítelkyni

Obdivovatelky pohledného zpěváka Sámera Issy (25) se mohou radovat. Ještě donedávna až po uši zamilovaný mladík totiž ukončil dlouhodobý vztah se svou...

Výběr článků

Načítám