Hlavní obsah

Shakira se po 11 letech rozešla s přítelem

Novinky, Jakub Kynčl

Neuplynuly ještě ani dva týdny z nového roku a šoubyznys má ohlášený rozchod, se kterým budou další nespokojené světové páry jen těžko soupeřit. Ačkoliv se Shakira a její argentinský přítel rozešli už loni v srpnu, tak teprve nyní kolumbijská zpěvačka oficiálně ohlásila rozchod na svých stránkách.

Foto: Profimedia.cz

Ještě koncem roku 2009 prožívala Shakira se svým partnerem krásné chvíle.

Článek

Dlouholetý příběh lásky je zřejmě u konce, Shakira (33) na svém webu informovala o rozchodu s Argentincem Antoniem de la Ruou. Ve společném prohlášení pár uvádí, že rozchod vidí v tento moment jako dočasný. Sedmatřicetiletý argentinský právník se má i nadále starat o zpěvaččiny obchodní a kariérní zájmy.

Pár se tajně rozešel již loni v srpnu, kdy se oba partneři shodli na tom, že by bylo vhodné si "dát na čas oraz".

Foto: Profimedia.cz

Shakira a Antonio de la Rua

"Během téměř 11 let, které jsme strávili společně, jsme se navzájem hluboce milovali, starali se o sebe a stáli jeden druhému po boku. Byly to ty nejkrásnější roky našich životů a díky této lásce a respektu, jsme byli výjimečným párem. Naše přátelství je pevné a nezničitelné," stojí na stránkách.

V minulém roce měla Shakira mnoho práce, aby popřela obvinění z nevěry. Jejím milým měl být známý fotbalista Barcelony Gerard Pique. Využitím části svého známého hitu Waka Waka to okomentovala slovy: "Já a Pique dohromady? Tak to je pořádný waka-drb."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám