Hlavní obsah

Asterová po vyhazovu z rádia slibuje prozrazení tajemství o Rodenovi

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka Jitka Asterová dostala před několika dny výpověď z rádia Frekvence 1, protože nesouhlasila s personálními změnami ve svém pořadu a poté si pustila pusu na špacír přímo v éteru. Nyní si herečka chce spravit chuť a slibuje prozrazení tajemství o hereckém kolegovi Karlu Rodenovi.

Článek

Toto "velké tajemství"  hodlá sdělit v pořadu Prominenti na TV Barrandov. "Prozradím, co mi řekl Karel Roden v Německu v roce 1984. Bylo to brzy ráno na hotelovém pokoji," usmívá se Jitka.

"Teď víc neřeknu. Vše odhalím v Prominentech," upřesňuje herečka a moderátorka.

Asterová při moderování do éteru před pár dny řekla, že jí je na "blití" z vedení rádia, které hodlalo po její bok posadit ještě další dvě kolegyně. S tím Asterová nesouhlasila, konkrétně jí vadila spolupráce s médii často propíranou divou Ivetou Bartošovou. [celá zpráva]

Foto: Jan Handrejch, Právo

Karel Roden při natáčení Lidic

V pořadu Prominenti, který moderuje, zpovídá známé tváře. "S většinou z nich se znám, takže i setkání před kamerou je pro nás lehčí. Budu se snažit z nich zkrátka vytáhnout něco, co nikdy neřekli. A aby se tolik nebáli, začnu s odhalováním já," řekla s úsměvem Novinkám Jitka Asterová.

Pořad chystá řadu změn. Nově se v něm bude objevovat 2. nekrásnější muž světa Josef Karas, který zde bude mít svoji rubriku a také ochrnutý Martin Zach, který zde zpovídá celebrity. Pořad Prominenti vysílá TV Barrandov každé pondělí po deváté hodině večer.

K vyhazovu na rádiu, kde pracovala deset let, dodává: "Za stávajícího vedení jsou naše vztahy velmi špatné. Pšenka mi tam nepokvete. Ani na žádnou party mě určitě nepozvou. Náš rozchod byl hodně špatný a nehezký. Černé svědomí ale bude tížit někoho jiného, ne mě," upřesňuje herečka a moderátorka.

Z jiného rádia zatím žádná nabídka nepřišla. Jitka o to ale v současné době ani nestojí. Chce si dát na čas volno a věnovat se dalším projektům. "Přirovnávám to ke vztahu s chlapem. Když se po devíti letech s někým rozejdete, není fajn rychle začít chodit s někým novým," dodává.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám