Hlavní obsah

Lenka Vlasáková je v sedmém měsíci těhotenství, otcem je Jan Dolanský

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Herečka Lenka Vlasáková je v sedmém měsíci těhotenství. Populární herečka, která naposledy excelovala ve filmu Ženy v pokušení, čeká čtvrtého potomka. Termín porodu má herečka v polovině března. Otcem miminka je její dlouholetý partner, herec Jan Dolanský.

Článek

Roli těhotné ženy, kterou ztělesnila v Divadle Na Jezerce v inscenaci Musíme si pomáhat, teď prožívá Lenka Vlasáková i v reálném životě. Čeká čtvrtého potomka a termín porodu má již za necelé dva měsíce.

„Nevěřím ale, že to, co člověk hraje na jevišti, se promítne i do jeho života. Hrajeme přece kladné i záporné role,“ říká s úsměvem Vlasáková.

Z prvního vztahu má populární herečka dceru Sofii a se svým partnerem Janem Dolanským má dvě děti, Amálii a Maxmiliána. Na jaře se tak stane již čtyřnásobnou maminkou.

V divadle na ni počkají

Divadlo Na Jezerce počká na Lenku Vlasákovou do září, kdy se opět vrátí na jeviště, a tak do té doby nebudou na repertoáru divadla hry, v nichž tato herečka hraje, tedy Musíme si pomáhat Petra Jarchovského a Na dotek Patricka Marbera, v němž účinkuje spolu s Janem Dolanským.

„Jsem moc ráda, že ředitel divadla Honza Hrušínský na mě do podzimu počká,“ říká Vlasáková. „Lenka je výborná herečka a nebylo by fér její role kvůli několika měsícům přeobsazovat. Na podzim se diváci se skvělými inscenacemi Jana Hřebejka opět na Jezerce setkají. Lence Vlasákové přejeme krásné a zdravé miminko,“ říká Jan Hrušínský.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám