Hlavní obsah

Helena Zeťová je opět sama. S řeckým přítelem se rozešla na konci roku

Novinky, Karen Mchitarjan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka a nově i porotkyně reality show Česko Slovenská SuperStar Helena Zeťová (30) nemá štěstí v lásce. Příchod nového roku totiž opět strávila jako osamělá žena. Přestože dlouhé měsíce létala každou volnou chvíli za svým řeckým partnerem, jejich již mnohokrát slepovaný vztah se před několika týdny opět rozpadl. Tentokrát prý nadobro.

Článek

Rozchod ale Zeťové, která má za sebou již několik bouřlivých vztahů, vrásky na čele nedělá.

„Na konci roku jsme se s partnerem rozešli. Důvod byl prostý. Totální pracovní zatížení. Jeho i moje, což by se dalo zvládnout, kdyby ovšem opět nebyl z Řecka,“ svěřila se Novinkám rockerka, která ale s dnes již ex-partnerem vztahy nadobro nezpřetrhala.

„Zůstali jsme přátelé a prakticky denně jsme spolu v kontaktu přes Skype. Takový je život,“ vysvětluje zpěvačka, která je podle svých slov ve spojení skoro se všemi svými ex-partnery.

„V kontaktu jsem se všema. Jen s Járou Bednářem ne. Je to jediný bývalý partner, kterému nepíšu, nevolám a nevídám se s ním," ukončila Zeťová.

Helena Zeťová se proslavila díky skupině Black Milk, která se skládala z dcer slavných rodičů. Skupinu tvořily Helena, Tereza Černochová a Tereza Kerndlová. Jelikož byla stvořena uměle, brzy se rozpadla. Po jejím rozpuštění se ale jen Helena se svým typickým chraplákem udržela na výsluní českého showbyznysu. A k tomu jí dopomohl i singl Unstoppable, který se dlouhé týdny držel na prvním místě v oficiálních českých hitparádách.

V roce 2005 Helena dokonce získal titul Skokan roku v anketě Český Slavík. Nyní je v porotě Česko Slovenské SuperStar, kde spolu s Paľem Haberou, Gábinou Osvaldovou a slovenským rapperem Rytmusem přispěje k objevení nového pěveckého talentu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám