Hlavní obsah

Miss Divišová se svlékla pár dní před porodem

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vicemiss ČR 2003 Markéta Divišová ukázala v devátém měsíci těhotenství své bříško. Sexy snímky nafotila i s manželem Tomášem Fuxou pár dní před termínem porodu.

Článek

Markéta Divišová by v těchto dnech měla  porodit prvního potomka, dceru Natálii. Na poslední chvíli se s manželem, podnikatelem Tomášem Fuxou rozhodli pořídit snímky, odhalující Markétino těhotenské bříško.

„Při focení jsme se všichni báli, abychom focení stihli a aby Markéta nezačala rodit. Teď bych si také přál, aby vše proběhlo v klidu a aby se dcera narodila v den mých narozenin, to by se nám dobře oslavovalo a Markéta by to měla jednodušší“ řekl nastávající otec Fuxa.

Márkéta už začíná být nervózní, do porodnice už má vše připravené. „ Pořád u sebe nosím telefonní číslo na mého porodníka, porod očekávám každou chvíli. U dveří už stojí dva kufry, které neustále něčím doplňuji a jestli se bude porod oddalovat, tak bude potřeba snad třetí kufr,“ usmívá se nastávající maminka.

Rodit má Markéta tento týden v porodnici U Apolináře u věhlasného porodníka MUDr. Antonína Pařízka.

Reklama

Výběr článků

Načítám