Hlavní obsah

Květa Fialová je po nepovedené operaci

Novinky, David Zápal
Praha

Květa Fialová (81), představitelka nesmrtelné barové zpěvačky Tornado Lou z filmu Limonádový Joe, podstoupila operaci, kterou se jí měla zlepšit činnost srdce. „Bohužel se nepovedla. Tep mi tak lítá stále nahoru dolů, jak se mu zlíbí,“ prozradila Právu Fialová.

Foto: Aleš Fuksa, Právo

Herečka před aktem od malíře Karla Laštovky.

Článek

Šlo o zákrok zvaný ablace, při kterém se katétr zavede žílou nebo tepnou až do srdce a jeho hrot se umístí co nejblíže místu vzniku poruchy srdečního rytmu. Vysokofrekvenční proud pak pomůže k nápravě srdečního tepu.

„Jenže se někdy bohužel stane, že se operace nepovede. V noci se mi tedy často přihodí, že mi srdce začne skákat nahoru dolů bez nějaké příčiny.

Není mi pak dobře, bolí to, ale hlavně, že žiju,“ smířila se s potížemi herečka, která přes nemocné srdce stále pracuje.

„Neustále někde běhám. Na besedy, výstavy, hraji divadlo. A natočila jsem seriál Elixír mládí o důchodcích. Bez práce bych se zbláznila,“ dodává populární paní Květa.

Reklama

Související témata:

Související články

Stáří je krásné životní období

Málokterá česká herečka se během své profesní dráhy stala tolik ztělesněním ženského šarmu jako Květa Fialová. Vznosná postava, pravidelná tvář s hlubokýma...

Květa Fialová zemře pod koly vlaku

Osobní dopravou opuštěná železniční trať z Mutěnic do Kyjova na Hodonínsku se stala v sobotu místem natáčení hlavních scén jednoho ze třinácti nových dílů...

Výběr článků

Načítám