Hlavní obsah

Iveta Bartošová byla u šamana, vyvěštil jí osudovou lásku

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Iveta Bartošová navštívila šamana. Ten jí pro letošní rok vyvěštil novou, prý osudovou lásku. Zpěvačka se už nemůže dočkat. "Jsem připravená s otevřenou náručí," řekla Novinkám Iveta, která se loni rozvedla s Jiřím Pomeje.

Foto: Michaela Feureislová, Novinky

Iveta Bartošová

Článek

"Poprvé v životě jsem si nechala vyložit na konci minulého roku od jednoho známého šamana karty a prý na mě čeká nová osudová láska. Přijmu s otevřenou náručí všechno, co mi rok 2011 nabídne - i toho úžasného muže," řekla Novinkám Bartošová.

"V číslici nového roku je jedenáctka, která mě pozitivně provází celým mým životem, takže věřím, že ten letošní rok bude o hodně lepší než loňský," říká.

Zpěvačka začátek letošního roku i se synem Arturem prožila na horách. Užili si čtyřdenní dovolenou na Slovensku na Malé Fatře v Terchové. "Do Jánošíkova rodiště jsem jezdívala pravidelně jako malá holka s rodiči a pak i jako dorostenka s lyžařskou školou, do které jsem chodila čtyři roky. Závodně jsem běhala na lyžích. Mám tu spoustu přátel," prozradila zpěvačka.

Se synem si užívali sněhových radovánek. Jezdili na skútru, lyžovali nebo si vyšli na túru. "Vyšlápli jsme si na dva nejvyšší vrcholy Malé Fatry a Artur se skvěle naučil ovládat skútr. Stihli jsme i další sportovní vyžití jako je bowling nebo kulečník. V hotelu Gavurky, kde jsme bydleli, jsme si dopřáli i saunu. A vůbec, starali se o nás tady tak, že jsem si sama nemusela snad ani obouvat lyžáky. Prostě dokonalý servis," usmívá se Iveta.

Po návratu ji čeká především práce. "V letošním roce plánuji dotočit desku, natočit dva videoklipy a budu pokračovat v koncertním turné," dodala Bartošová.

Reklama

Výběr článků

Načítám