Hlavní obsah

Opilec volal policii, aby mu pomohla dostat se z domu, v němž právě kradl

Wilmongton

Policie amerického státu Delaware potvrdila setkání s opravdu nešikovným kriminálníkem. Opilý John Finch (44) se sice dostal do domu, který chtěl vybílit, ale pak už pokazil, co se jen dalo. John Finch se z domu, kde kradl, nemohl dostat částečně i proto, že šlo o nemovitost, kterou navštívil už vloni v dubnu. Majitel proto vyměnil zámky tak, aby klíč byl zapotřebí i k odchodu z rezidence.

Foto: Profimedia.cz

Opilý lupič nebyl schopný protáhnout se oknem. Ilustrační foto

Článek

Policie potvrdila reportérům AP, že v době, kdy do domu zlotřilec zadním oknem vlezl, majitelé byli na dovolené. Finch se proto rozhodl pár dní zůstat a trochu si užít. Vypil tři láhve ginu a dvě láhve whisky. Když pak chtěl nenápadně zmizet, nacházel se v tak podroušeném stavu, že nebyl schopen protáhnout se oknem ven. Zavolal proto na pohotovostní linku 911.

Ochránci zákona pomohli zmatenému kriminálníkovi ven velmi ochotně a dokonce mu poskytli další ubytování, i když méně luxusní a bez alkoholu. Finch teď čelí obvinění za obě vloupání a o pravidelnou stravu bude mít zřejmě na nějakou dobu postaráno.

Reklama

Výběr článků

Načítám