Hlavní obsah

Hezucký vydržel s Marešem ve studiu jen pět minut, pak prásknul dveřmi

– Praha
Novinky, Karen Mchitarjan

Ve studiu Ranní show Evropy 2 bylo v pátek ráno pěkně dusno. Situace se dokonce natolik vyhrotila, že Patrik Hezucký po pěti minutách vysílání opustil studio. A za vše mohl Leoš Mareš a jeho jízlivý jazyk. To ale nebylo vše. Podle Hezuckého je na vině Marešova údajná opilost.

Článek

Hezucký se k celému incidentu pro Novinky vyjádřil.

„Nyní přemýšlím, co budu dělat dál. Zvažuju, jaké budou moje kroky, a variant je mnoho. Jednou z nich je i můj odchod z rádia. Říkám si, jestli to mám vůbec zapotřebí,“ svěřil se Novinkám Hezucký, který Marešovi nevyčítá opilost, ale psychické rozpoložení.

„Nemám nic proti pití. Hodněkrát jsem byl ve studiu opilý, ale tentokrát jsem poznal, že by bylo dobré, kdybych odešel. Leoš nebyl v takovém rozpoložení, abychom spolu mohli vysílat. Taky to tak potom vypadalo. Celé vysílání bylo věnováno mně. Jsem ale rád, že tam zůstala Lucka Šilhánová. Byl tam aspoň jeden schopný moderátor,“ dodal Hezucký.

Odchod z rádia ale v nejbližších dnech nezvažuje. Po 13 letech si to chce pořádně nechat projít hlavou.

„Něco se změnit musí. Ale neříkám stoprocentně, že odejdu. Jen musím popřemýšlet, co bude dál. Není to ale záležitost jednoho víkendu,“ uvedl Hezucký.

To Mareš na to má jiný pohled. Přestože celé vysílání věnoval svému kolegovi, na kterém nenechal nit suchou, prý se nestalo nic, co by si nemohli vyříkat.

„Vysíláme s Patrikem už 13 let. Prošli jsme spolu dlouhou cestu a i tohle zvládneme. Vidím to tak, že si to vyříkáme a pojedeme zase dál,“ sdělil Novinkám Mareš, který přiznal, že nebyl zrovna v kondici.

„To, co se stalo dneska, se stává, ale nebylo to nic strašného. Nedělal bych z toho tragédii,“ dodal moderátor.

Naštvaní posluchači

Posluchače Marešův exces pěkně naštval. Tedy alespoň ty, kteří se k němu vyjádřili na webu rádia.

„To co dneska předvedl Leoš, to byl hnus! Divím se Lucii, že se taky nesbalila a neodešla. Ale aspoň to zachraňovala. Měla jsem chuť to vypnout,“ napsala na web rádia jedna z rozhořčených posluchaček.

Někteří pak dokonce žádali Marešův vyhazov. „Pokud to půjde, rád bych se podepsal pod vyhazov Leoše z Evropy. Kde jsou ty časy, co byl normální,“ žádá další znechucený posluchač.

Podobně jako Mareš to ale vidí i vedení rádia. „Stejně jako v manželství občas dojde k hádce nebo nedorozumění, může dojít k něčemu obdobnému i v pracovním vztahu. Obzvláště když trvá 13 let. S kluky jsem si popovídal a vysvětlili jsme si to. Známe se spoustu let a někdy stačí čtyři slova, aby každý věděl, kde je jeho místo. Nebojím se, že by v pondělí ranní show nebyla. Pokračujeme dál, jako by se nic nestalo,“ sdělil Novinkám programový ředitel rádia Petr Vladyka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám