Hlavní obsah

Dědictví aneb Kurvahošigutntág 2: známe část tajného scénáře

Novinky, Karen Mchitarjan
Praha

Pokračování dnes již kultovního filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntág je na spadnutí. Přestože v to už nikdo skoro po dvaceti letech nedoufal, scénář je již hotový. A fanoušci Bohumila Stejskala, kterého před lety bravurně ztvárnil Bolek Polívka (61), se mají na co těšit.

Článek

„Mám hotových 78 procent na papíře, jen musím ještě jednotlivé scény sešít dohromady, aby to bylo stoprocentní,“ svěřil se Novinkám herec a scénárista Bolek Polívka, který nám prozradil část děje z tajného scénáře.

„Příběh začne na pohřbu. Bohouškovi totiž zemře manželka a z něj se stane bohatý vdovec. A právě na pohřbu se skoro všichni aktéři jedničky opět sejdou,“ odtajnil aspoň část příběhu Polívka.Má již vymyšleno celou řadu hlášek, které mají šanci, stejně jako ty z jedničky, zlidovět.

„Má nejoblíbenější hláška je nepublikovatelná, ale týká se důvěry ohledně vlastnictví genitálií. Dokonce si myslím, že zlidověla natolik, že se ji nebojí používat ani faráři. Z pokračování mám ale rád jinou. To Bohouš přijde do hospody a sedne si. Přijde k němu vrchní a říká: Pane, ten stůl je rezervovaný. Bohouš se na něj podívá a říká: Tak ho odneste a přineste jiný,“ prozradil Polívka.

A přestože má celý scénář skoro vymyšlený, s jednou věcí si jistý není. Netuší, jestli do filmu opět angažuje Karla Gotta.

„Nad tím jsem ještě nepřemýšlel. Ale určitě to stojí za úvahu," dodal herec, který se jako jeden z mála scénáristů nebojí, že by psal jen do šuplíku. Peníze se prý vždycky seženou.

„Myslím si, že na tento film nebudeme mít problém sehnat peníze. Nechci ale nic zakřiknout,“ ukončil herec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám