Hlavní obsah

"Zoufalá manželka" Eva Longoriová randí s bratrem Penélope Cruzové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Herečka Eva Longoriová si dvojsmyslné označení "zoufalá manželka" na krku nenechala viset dlouho. Poté, co odhalila nevěru svého manžela a v polovině listopadu podala žádost o rozvod, okamžitě se začala usmívat na muže ve svém okolí. Do nového roku tak vstoupila opět zamilovaná. A dost možná bude příbuznou kolegyně Penélope Cruzové. Eva se totiž zakoukala do jejího mladšího bratra Eduarda. Herečka však zatím vztah tají.

Foto: Profimedia.cz

Eva Longoriová

Článek

„Přijíždí k ní do bytu a přespává tam minimálně pětkrát za týden, vždycky tajně přijede a ráno zase zmizí. Snaží se, aby zůstal jejich vztah ještě mimo zájem novinářů hodně dlouho,“ uvedl zdroj z domu, kde Longoriová žije.

Pětatřicetiletá Eva a o deset let mladší Eduardo si začali na vánočním večírku. Okamžitě se do sebe zakoukali a už na Štědrý den byl mladší bratr Penélope Cruzové spatřen v garáži domu Evy Longoriové.

Není to poprvé, co si Eva Longoriová užívá s mladším přítelem. Její současný manžel Tony Parker, se kterým je v rozvodovém řízení, je mladší o sedm let. A pokud si vzpomenete na její roli Gabrielly Sollisové v populárním seriálu Zoufalé manželky, i tam měla její postava velkou slabost pro mladé zajíčky.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám