Hlavní obsah

Gondíkovi z obrazovek nezmizí. Staví se jim nové interiéry

Novinky, Karen Mchitarjan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sourozenecké duo Adéla a Dalibor Gondíkovi si může oddechnout. Poté, co vyšly zprávy, že jejich pořad Rady ptáka Loskutáka zmizí kvůli škrtům z televizních obrazovek, ukázalo se, že je vše jinak. Vedení televize Nova nejenže nechce oblíbený pořad stáhnout z vysílání, naopak do něj chystá investovat miliónové částky.

Článek

„Když jsem se dozvěděl, že končíme, byl jsem chvilku v šoku, ale pak jsem si uvědomil, že to nemůže být pravda. Chystají se nové prostory, ve kterých budeme natáčet a máme stále spoustu inspirace do dalších dílů,“ svěřil se Novinkám Gondík, který si nyní užívá zaslouženého volna na horách.

Jeho slova potvrzuje i Eva Božoňová z tiskového oddělení televize Nova. „Natáčení rad ptáka Loskutáka pokračuje dál podle stejného harmonogramu. Neplánujeme sice dopředu určitý počet dílů, ale pracuje se a natáčí průběžně. Novinkou budou jen nové prostory,“ sdělila Božoňová, která záhy dodala, že novými prostory není myšlen nový objekt, ale interiéry.

„Vila ptáka Loskutáka stále zůstává tam, kde byla, stejně jako moderátorský tým. Novými prostory máme na myslí nové interiéry, nikoli jiný objekt,“ dodala Božoňová.

A informace o zrušení pořadu dementuje i mluvčí televize Michaela Fričová. „Pořad Rady ptáka Loskutáka si v čele s jeho moderátory dlouhodobě drží velikou oblibu u diváků, kterým se snažíme přinášet neustále něco nového a zajímavého, a to nejenom z hlediska obsahu, ale také formou. Proto se naši moderátoři ocitnou ve zrenovovaném interiéru vily v moderním designu a provedení,“ informovala Novinky Fričová.

Reklama

Výběr článků

Načítám