Hlavní obsah

Jan Révai se stal otcem, milenka mu porodila syna Jakuba

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herec Jan Révai se stal otcem. Jeho přítelkyně, slovenská herečka Zuzana Šulajová, kvůli které opustil manželku Danielu, mu porodila v pondělí syna Jakuba.

Článek

Jan Révai odešel od manželky Daniely začátkem loňského roku. Zakoukal se do kolegyně z divadla Radka Brzobohatého, slovenské herečky Zuzany Šulajové. I když manželka Daniela doufala v návrat manžela, nekonal se.

A co víc. V době, kdy Révai podával žádost o rozvod, jeho milenka Šulajová již byla těhotná a herec se těšil na prvního potomka.

Podle informací Novinek Zuzana Šulajová porodila v pondělí v odpoledních hodinách. Matka i dítě jsou v pořádku. Nadšený Révai posílal o narození potomka svým kolegům radostnou sms.

Foto: Petr Horník, Právo

Simona Babčáková.

Na přelomu roku se stala matkou také herečka Simona Babčáková, známá ze sitcomu Comeback. K šestiletému Albertovi přibyla dcera Josefína.

Dvojnásobným otcem se stal i Richard Krajčo. S manželkou Martinou už mají skoro dvouletého syna Richarda a koncem prosince přivedla jeho žena na svět dceru. Jméno pár zatím tají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám