Hlavní obsah

Richard Tesařík oslavil 65. narozeniny. Dostal seskok padákem a obřad na rozptylové loučce

Novinky, Karen Mchitarjan
Praha

Zpěvák Richard Tesařík, který na Boží hod oslavil své 65. narozeniny, dostal od svých kolegů z divadla Kalich opravdu kuriózní dárky. Na předsilvestrovském představení muzikálu Touha mu jeho herečtí kolegové v čele s Daliborem Gondíkem a Ivanem Vodochodským přímo před diváky na závěrečné děkovačce předali jeho karikaturu z dílny Štěpána Mareše, seskok padákem a pro jistotu i obřad na rozptylové loučce.

Článek

„Jednou se ve slabé chvíli přiznal, že nikdy v životě neskočil, tak jsme to museli napravit,“ vysvětlil vznik nápadu Ivan Vodochodský.

Richard Tesařík si svůj tandemový seskok odbude na jaře.

„A pro případ, že by se seskok nezdařil, což vždycky tak trochu hrozí, jsme Richardovi objednali obřad na rozptylové loučce ve Vokovicích,“ rozesmál publikum i oslavence Vodochodský.

Až z Moravy kvůli oslavě dorazila další herecká opora Divadla Kalich Jiří Zonyga, aby Richardu Tesaříkovi na jevišti zazpíval „hymnu českých krematorií“, píseň Až mě andělé.

„Kdyby se ti neotevřel padák, necháme ti ji zahrát. Ale ty už to neuslyšíš,“ doplnil Ivan Vodochodský.

Sám Richard Tesařík přiznal, že doma své půlkulatiny moc bujaře neslavil.

„Mám narozeniny pětadvacátého prosince. Co chcete slavit, když celý svět o den dříve slaví mnohem slavnější narození,“ smál se Richard. Přibývající léta mu prý vrásky na čele nedělají.

„Když se ráno probudím, zatím mě nic nebolí, tak si nemám na co stěžovat,“ uzavírá s úsměvem zpěvák.

Reklama

Výběr článků

Načítám