Hlavní obsah

Česká Miss World Machová možná randí s hokejistou Červenkou

Novinky, Karen Mchitarjan
Praha

Česká Miss World 2010 Veronika Machová (20) neztrácí čas. Jen šest dní po rozchodu byla přistižená na pražské Ruzyni s hokejovým mistrem světa Romanem Červenkou (25). Právě Machová byla první, komu hokejový parťák Jaromíra Jágra z ruského Omsku hned po svém příletu volal. Machová se ohradila, že důvodem jejího rozchodu rozhodně nebyla třetí osoba.

Článek

„Roman mi volal, že zrovna přiletěli na letiště a jestli bych ho nevyzvedla. Nevidím na tom nic špatného. Je to kamarád, který mě požádal o laskavost a já jsem mu přispěchala na pomoc,“ vysvětlovala Novinkám Machová.

„Známe se jen chvíli. Důvodem mého rozchodu s Martinem ale nebyl Roman. Neodvezla jsem si Romana domů a ani jsem nešla k němu. Zatím se jen poznáváme. Netuším, jak dlouho tady bude a kdy se zase uvidíme,“ prozradila modelka, která si je ale kvalit odchovance HC Slavia Praha plně vědomá.

„Já vím, že to je mistr světa a je hezký, náš vztah je zatím ale jen přátelský. Mám to na Ruzyň z domova blízko, tak mě prostě Roman poprosil, abych ho někam hodila,“ mlžila Machová, která ale už nevysvětlila, jak mohl její náhodný kamarád Roman Červenka, kterého zná jen od vidění, vědět, kde bydlí.

Důvod její zdrženlivosti je ale jasný. Machová, která má dle svých slov se svým ex-partnerem Martinem stále nadstandartní vztahy, nechce, aby vyšel najevo pravý důvod jejich rozchodu. Přestože stále stejně jako Leoš Mareš během rozchodu s manželkou Monikou dokola tvrdí, že důvodem jejího rozchodu s Martinem nebyla žádná třetí osoba, už jen fakt, že se vypravila přes celou Prahu pro Červenku na letiště, je do oči bijící.

Reklama

Výběr článků

Načítám