Hlavní obsah

Matka s dcerou spolu v klubu už řadu let provozují striptýz

– Tampa
Novinky, Dagmar Plecháčová

Že jablko nepadá daleko od stromu, se potvrdilo u Američanek Peggy Justusové a její dcery Tiffany Schraderové. Dcery v dětství často chtějí dělat tu samou profesi jako jejich maminky, ale nakonec se obvykle věnují činnosti jiné. U této dvojice tomu bylo přesně naopak a nyní obě dvě ženy už několik let tančí u tyče v jednom z nejpopulárnějších striptýzových klubů na Floridě.

Foto: Profimedia.cz

Matka s dcerou se ve strip klubu svlékají do naha.

Článek

Osmačtyřicetiletá Justusová začala tančit ve svých 18 letech a ve stejném věku ji následovala i Tiffany. Ačkoli „v civilu“ vypadají obě ženy jako cudné blondýnky, které se téměř nelíčí a nenosí vyzývavé oblečení, u tyče v sobě probudí své druhé já a společně dokážou předvést nezapomenutelnou show.

Foto: Profimedia.cz

Přes den vypadají Peggy a Tiffany jako jakákoli jiná matka s dcerou.

Foto: Profimedia.cz

Vystoupení Peggy Justusové a její dcery Tiffany patří k nejoblíbenějším v celém podniku v americké Tampě.

Dvojice pracuje ve striptýzovém klubu Mons Venus v Tampě, kde se obě ženy během tance kompletně svlékají. Jejich vystoupení je přitom bez zábran a plné erotiky. Skutečnost, že jde o matku s dcerou, je pro někoho pohoršující, ale většina návštěvníků klubu to vnímá jako velice neotřelou změnu. Osmadvacetiletá Tiffany si spolu s matkou vydělají v přepočtu více než dva milióny korun ročně.

Foto: Profimedia.cz

Matka s dcerou se připravují na společnou show.

Foto: Profimedia.cz

Ačkoli je Peggy Justusové již 48 let, u tyče je stále ve svém živlu.

Foto: Profimedia.cz

Justusová s roční Tiffany.

Reklama

Výběr článků

Načítám