Hlavní obsah

Halina Pawlowská mi fandí, tvrdí její imitátor

Novinky, David Zápal
Praha

Třiatřicetiletého Davida proslavilo účinkování v televizní show Česko Slovensko má talent. Diváky pobavil svým travesti vystoupením, ve kterém coby umělkyně Naděžda Krupská předváděl moderátorku Halinu Pawlowskou. "Dá se tím slušně uživit," přiznal Novinkám.

Článek

"Je to náročné, ale vystupovat před lidmi mě baví. A je naštěstí snad taky. Dokonce jsem se doslechl, že ani sama paní Pawlowská nebyla pohoršená. Asi je mým fanouškem. Sejít se však odmítla," krčí rameny muž, který se nyní předváděním korpulentní moderátorky živí. Předtím bylo jeho profesí šéfování call-centru.

Od doby, kdy se objevil na televizní obrazovce, stěží stíhá zvedat telefony s nabídkami na vystoupení.

"Fascinuje mě, jakou sílu má televize. Opravdu si nemohu stěžovat na nezájem. Kamkoliv přijdu v převlečení za Naděždu Krupskou, všichni si chtějí hned povídat a seznámit se. Skoro bych si začal připadat jako celebrita," směje se.

Na povánoční Animality Party pro homosexuály a jejich příznivce, kterou pořádal časopis LUI, se mu ale jeho koníček stal málem osudným. "Ten večer jsem moderoval a všichni okolo mě i proto zvali na skleničku becherovky. Párkrát jsem bohužel neodmítl. Pak přišla hlavní hvězda večera, odrostlé lvíče Bubby a málem bylo po mně.

Až zpětně jsem se totiž dozvěděl, jak moc nesnáší odér alkoholu. Proto se nedivím, že tak vrčel a nakonec po mně vyjel. Nebýt jeho urostlého chovatele, který ho zastavil, asi bych skončil na Bubbyho jídelníčku," konstatuje imitátor Pawlowské, kterého v brzké budoucnosti čeká uvádění vlastní televizní show.

"Halina bude zase v televizi a snad bude ještě vtipnější, než kdy jindy," věří si představitel Naděždy Krupské.

Reklama

Související články

Halina Pawlowská: Kdo neflámuje, ten stárne

Při hovoru s naší nejslavnější boubelkou, pětapadesátiletou Halinou Pawlowskou je jisté jedno - zasmějete se z plných plic, a ještě o tom bude vědět celá...

Výběr článků

Načítám