Hlavní obsah

Bočanová odjela léčit smutek po smrti otce na hory s Tofim

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha/Nassfeld

Mahulena Bočanová (42) se rozhodla, že nebude smutnit doma. Den po pohřbu otce, architekta Jana Bočana(†73) odjela společně se Sagvanem Tofim a Martinem Dejdarem otevírat lyžařskou sezónu v rakouském Nassfeldu.

Článek

„Nejlepší lék na smutek jsou hory a smích,“ přiznala Mahulena, která do Rakouska odjela druhý den po pohřbu svého tatínka. Společnost jí dělali letití kamarádi Martin Dejdar a Sagvan Tofi. "S Mahu je vždycky legrace. Však mi jí na horách ten smutek z hlavy vyženeme," smál se Tofi.

Sagvan Tofi pojal pracovní akci spíše soukromě a hned první večer to rozjel i u piana. „To víte, musel jsem si střihnout Dávej, ber, když tu vidím tolik krásných děvčat,“ vtipkoval.

A to, že neměl nouzi o fanynky, bylo vidět nejen na sjezdovce, ale právě na mejdanech. „Sranda musí být, proto bych jí nerad kazil. Rozhodně jsem se skvěle pobavil nejen s Mahu, kterou mám moc rád, ale i s Martinem Dejdarem, který mě překvapil svým tanečním uměním, které tu občas předvedl,“ smál se Sagvan.

A aby se nehádali, kdo má víc nebo míň panáků, trochu si i zasoutěžili v pití z lyže, které nakonec vyhrál organizátor akce Petr Kopal. „Nevynechám ani jeden rok, abych si sem přijel několikrát zalyžovat. Jsou tu skvělé sněhové podmínky,“ prozradil Dejdar, který v Nassfeldu otevírá lyžařskou sezónu každý rok.

„Mám to tu opravdu moc rád. Neznám na lyžování lepší místo. A s tou partou, co jela letos, to byla neuvěřitelná legrace. Nejvíc jsem si tady užil Yetti párty v hotelu Gartnerkofel. To byla jízda," dodal Dejdar.

Reklama

Související témata:

Související články

Bočanová a Mašlíková ukázaly nové chlapy

Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová se ukázala s novým mužem. Na večírek vyrazila s Mužem roku 2001 Martinem Černým a jejich pohledy naznačovaly vše....

Výběr článků

Načítám