Hlavní obsah

Řidič usnadnil práci policistům, video své zběsilé jízdy poslal na internet

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oklahoma City

Frajeřinky se občas nevyplácejí a takové, kde se překračuje zákon, už vůbec ne. Přesvědčit se o tom mohl i Američan Cody Replogle, který se při podobné akci dokonce natočil a videozáznam pak umístil na internet. Jeho zběsilá jízda v Corvettě se však dostala až k policistům, kteří měli poměrně snadnou práci, jelikož řidič byl identifikován díky svému odrazu ve zpětném zrcátku.

Článek

Třicetiletý muž byl tak dodatečně zatčen za překročení rychlosti, které se dopustil na dálnici v Oklahomě. Replogle prokličkoval mezi několika auty, když se o pár vteřin později tachometr na jeho sportovním voze zastavil až na rychlosti 312 kilometrů v hodině.

Policisté se o bezohledné jízdě dozvěděli od svého kolegy v civilu, který jim poslal e-mailem odkaz na video na internetu. Řidič měl kameru umístěnou pro něj poměrně nešťastně, jelikož jeho tvář se odrážela v zrcátku a policistům tak trvalo jen pár dní, než piráta silnic dopadli.

Mladý muž video pořídil údajně proto, aby svůj upravený vůz Chevrolet Corvette mohl lépe prodat, a proto chtěl u inzerátu názorně předvést, jakou rychlost může automobil vyvinout. Replogle byl propuštěn na kauci.

Reklama

Výběr článků

Načítám