Hlavní obsah

Heidi Klumová je bez make-upu k nepoznání

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Dokonalá postava a atraktivní tvář, taková je Heidi Klumová v očích všech, kdo tuto německou topmodelku znají. Když se však i taková kráska jako Heidi občas ukáže bez make-upu, je jasné, že i ona je úplně normální ženou. Modelka se v posledních letech více než své kariéře věnuje mateřství, a proto není divu, že jí při výchově čtyř dětí na líčení už nezbývá čas.

Foto: Profimedia.cz

Heidi Klumová jak ji neznáme.

Článek

Sedmatřicetiletá Klumová se do světa modelingu vrhla před osmnácti lety díky kamarádce, která ji přiměla, aby se přihlásila do soutěže s názvem Model 92. Tam zvítězila mezi 25 tisíci uchazečkami. Po tomto úspěchu postupně následovaly kontrakty pro řadu módních značek, ale veřejnosti nejvíce ulpěla v paměti jako jeden z hlavních „andílků“ na módních přehlídkách světoznámé značky spodního prádla Victoria’s Secret.

Foto: Profimedia.cz

Heidi v nákupním centru v Beverly Hills.

Foto: Profimedia.cz

Známá topmodelka zřejmě chtěla zůstat inkognito, ale fotografové ji stejně poznali.

Foto: Profimedia.cz

Heidi vybírala vánoční dárky pro svou početnou rodinu.

Foto: Profimedia.cz

S neupravenými vlasy a obličejem bez make-upu je modelka rázem k nepoznání.

Její tvář a svůdné tělo se objevily několikrát na titulních stranách nejznámějších módních magazínů jako je Vogue, Elle, Marie Claire či Sports Illustrated. Klumová ještě v roce 2007 patřila mezi nejbohatší supermodelky světa.

Foto: Profimedia.cz

Klumová v reklamě Victoria’s Secret.

Foto: Profimedia.cz

Heidi Klumová patřila mezi nejlépe placené topmodelky světa.

Heidi má za sebou několik vážných vztahů, v roce 1997 si vzala stylistu Rica Pipina, se kterým vydržela pět let. Po rozvodu chodila s frontmanem kapely Red Hot Chili Peppers Anthony Kiedisem a poté s italským podnikatelem a manažerem F1 Flaviem Briatore, s nímž má nyní šestiletou dceru.

Topmodelka je zároveň známá svou pomocí charitě. Před rokem a půl se pro ni dokonce i svlékla, a to přímo v americké televizní show moderátorky Ellen DeGeneresové. Šaty, které měla na sobě, totiž věnovala na dobročinné účely.

Foto: Profimedia.cz

Heidi jako andílek na módní přehlídce Victoria's Secret.

Nejspokojenější období svého života však podle svých slov zažívá až se současným manželem, britským zpěvákem Sealem. Spolu mají dva syny a dceru.

Foto: Profimedia.cz

Heidi po boku manžela Seala září štěstím.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám