Hlavní obsah

Angelina Jolie a Brad Pitt se zřejmě začátkem roku stanou manželi

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Džódhpur

Nejznámější pár Hollywoodu herci Angelina Jolie a Brad Pitt do toho nejspíš začátkem příštího roku „praští“. Blízký zdroj dvojice prozradil, že by se mělo jednat o hinduistický obřad konaný v lednu či únoru v Indii. Konkrétně má pár ve zkratce zvaný „Brangelina“ vstoupit do manželského svazku v Džódhpuru v indickém státě Rádžasthán.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie a Brad Pitt se nejspíš počátkem roku 2011 po pětiletém vztahu vezmou.

Článek

Svatby v Indii jsou v posledních letech u hvězd ze západu zřejmě v kurzu. V Džódhpuru se v roce 2007 brali i Elizabeth Hurleyová s Arunem Nayarem. Indie se stala vyvoleným svatebním místem letos v říjnu i pro popovou hvězdu Katy Perry a komika Russella Branda.

Foto: Profimedia.cz

Manželství herečky Elizabeth Hurleyové a indického milionáře Aruna Nayara prochází krizí.

Foto: Profimedia.cz

Katy Perry s manželem Russellem Brandem.

Obřad Angeliny a Brada by měl být v jednoduchém stylu, oddávat je pak bude duchovní vůdce hollywoodských hvězd Siddh Guru Ramlal Siyag, který je zároveň trenérem jógy.

Pětatřicetiletá Jolie je s o dvanáct let starším Pittem od roku 2005, kdy spolu natáčeli film Mr. & Mrs Smith. Angelina byla již dvakrát vdaná, a to za herce Jonnyho Lee Millera a později za Billyho Boba Thortona. Partnerkami Brada Pitta byly pak herečky Gwyneth Paltrowová či hvězda seriálu Přátelé Jennifer Anistonová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám