Hlavní obsah

Stardance vyhrál Pavel Kříž

Praha

V sobotu večer odvysílala Česká televize finále čtvrté řady populární soutěže Stardance. Poslední vyřazenou je Aneta Langerová, a vítězem se tak stal Pavel Kříž. "Jsem opravdu v šoku", řekl herec po vyhlášení výsledků.

Článek

Finálový večer započal tangem Pavel Kříž s Alicí Stodůlkovou. Porotci ohodnotili čistotu kroků a jistotu, s jakou dvojice tančila 39 body, přičemž jedinou devítku dala Taťána Drexler.

Aneta Langerová a Michal Kurtiš pak předvedli působivý waltz, za nějž si od poroty vysloužili hodnocení plné nadšení. Zdeňkovi Chlopčíkovi prý běhal mráz po zádech i poté, co pár dotančil a Anetě Langerové se na závěr hodnocení dokonce poklonil. Není proto divu, že pár získal plný počet bodů.

Latinsko-americké kolo uvedli sambou Pavel Kříž a Alice Stodůlková. Tanec s akrobatickými prvky na konci se u poroty dočkal opět pouze slov chvály. Páni v porotě ocenili především závěr vystoupení, kdy Pavel Kříž předvedl break-dance a dokonce stál vzhůru nohama na rukou.

Jive byl druhým tancem v podání Anety Langerové a jejího tanečního partnera. Do tohoto rychlého a živého tance se dvojice pustila s vervou. Petra Kostovčíková chválila především lehkost nohou a krokových variací, Petru Zuskovi naopak chyběla ostrost v nohou. Zdeněk Chlopčík zpěvačce vytkl těžkopádnější otočky. Oba si nakonec vytančili 36 bodů.

Free stylem s prvky hip hopu a diska pokračovali ve finálovém večeru Pavel Kříž s Alicí. Odvážný tanec získal celkem 39 bodů. Zdeněk Chlopčík podle svých slov očekával ještě toč na hlavě a navrhl, aby herec příště zkusil Labutí jezero.

Do free stylu se pustili i Aneta Langerová s Michalem Kurtišem, ti zahráli vtipnou scénku s melounem z filmu Hříšný tanec, ze kterého si také vybrali závěrečnou píseň a odlehčenou formou hříšný tanec předvedli i na parketě. Pro Kostovčíkovou byla Langerová lepší než samotná „baby“ v podání Jennifer Greyové z původní filmové předlohy. Známou zvedačku sice dvojice nepředvedla, ale i tak si od poroty získali zasloužených 38 bodů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám