Hlavní obsah

V USA soudí muže, který chtěl sníst svého kocoura

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Před americkým soudem v New Yorku stanul kvůli obvinění z týrání zvířat muž, který naložil svého kocoura do marinády, aby ho pak mohl sníst. Kocour ležel ve směsi oleje, mletého pepře, soli a dalších přísad, když jej policisté našli v kufru mužova automobilu. Napsala to agentura Reuters.

Foto: Dana Kysučanová, Novinky

Článek

Zvíře úřady po několika koupelích zbavily láku a jeho stav je nyní prý uspokojivý. Téměř okamžitě po incidentu dostalo nové majitele.

"Měli jsme tu seznam lidí, kteří si kocourka chtěli osvojit," řekla mluvčí místní pobočky Americké společnosti pro předcházení krutosti na zvířatech (SPCA).

Podle mluvčího policie newyorské čtvrti Buffalo strážníci Garyho Korkuca zastavili poté, co se dopustil dopravního přestupku. Při kontrole vozu našli ubohého kocoura. Muž prý policii řekl, že zvíře je ve fázi označované jako příprava pokrmu.

Dvaapadesátiletý Newyorčan čelí obvinění z trestného činu týrání zvířat a několika dopravních přestupků. Soud s ním se bude konat příští týden.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám