Hlavní obsah

Policista chtěl zatknout milovníka adrenalinu, ten před ním skočil z mostu

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Big Sur

Šestačtyřicetiletý Kaliforňan Steve Jestere se pod vlivem alkoholu a zřejmě i marihuany vrhl v base-jumpingovém stylu z mostu navzdory tomu, že se ho snažil zatknout policista. Ačkoliv tím muže zákona na chvíli převezl, ten ale sjel zkratkou dolů na pláž a na drzého skokana si počkal.

Článek

Jester předvedl, jak si jednoduše přivodit obvinění hned z několika paragrafů. Ačkoliv ho policista jasně varoval, aby ani nepomýšlel na to, že skočí, značně podroušený Jester to udělal.

"Stejně mě zatknete. Sorry, ale musím to udělat," řekl Jester a skočil.

Padák se skokanovi bez potíží otevřel a on měl za to, že bez komplikací přistane na zemi. To se mu sice povedlo, ale tam už ho čekal ten samý policista, kterému zmizel skokem do hlubin. Informoval o tom tamější zpravodajský kanál KSBW News.

Klip si na internetu prohlédlo během necelých čtyř dnů skoro půl miliónu lidí. Autor videa pak prosí o to, aby každý, komu se video líbilo, poslal na speciální účet aspoň jeden dolar (19 korun). Z účtu by měl být hrazen právník, který by se měl Jestera pokusit "vysekat" z pořádných lapálií.

Jester je v tuto chvíli obviněn ze vstupu na cizí pozemek, kladení odporu policejnímu příslušníkovi, řízení pod vlivem alkoholu a drog a držení marihuany při jízdě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám