Hlavní obsah

Gabriela Partyšová živí manžela milionáře. Dostává kapesné, říká

Novinky, David Zápal
Praha

Moderátorka Gabriela Partyšová (32), přezdívaná kvůli své popularitě "Mareš v sukních", se čtyři roky od svatby s multimilionářem Josefem Koktou (52) stala hlavním živitelem rodiny. „Přišel jsem o velké peníze na burze, nevydělávám, takže mě živí Gábina,“ přiznal Novinkám moderátorčin manžel. Vlastní sice byt za 25 miliónů, přesto musí dostávat kapesné.

Článek

„Bohužel se mi nedařilo. Je krize,“ podotýká Kokta. Situace ho donutila, aby se zbavil lukrativního bytu v centru Prahy.

„Potřebuji hotovost, abych mohl investovat. Byt má skoro 140 metrů čtverečních, je blízko Staroměstského náměstí, a tak za něj požaduji 25 miliónů. Je to velká částka, takže už čekám rok na toho správného kupce. Asi to bude cizinec, Češi takovými částkami většinou nedisponují,“ svěřil se.

Zatím proto finance potřebné na provoz domácnosti obstarává zcela paní domu Gabriela.

„Docela mi vyhovuje, že se přes den mohu věnovat tříletému synovi Kristiánovi a večer, kdy moderuji nebo točím pro televizi, je s ním zase Pepa. Děláme si legraci, že zatímco kluci jdou spát, máma nastupuje na šichtu,“ směje se Partyšová, která se po deseti letech v branži stala jakýmsi Leošem Marešem v sukních. Prakticky každý den má totiž minimálně jednu zakázku a práce jí čím dál tím víc přibývá.

Každý chvilku tahá pilku

„Je to fajn pocit, že i žena dokáže vydělat peníze a přispět do domácího rozpočtu. To, že teď je většina věcí na mně, mi nevadí. Předtím to přece bylo na Pepovi. Každý chvilku tahá pilku,“ zůstává v klidu Partyšová.

Její manžel se však nemusí bát, že by jeho zhoršené finanční situace využila. „Dostává normálně kapesné. A občas na benzín,“ směje se na závěr redaktorka TopStaru a vyhledávaná moderátorka Gabriela Partyšová.

Reklama

Související články

Kokta požádal Gábinu Partyšovou o ruku

Po čtyřleté známosti požádal pražský podnikatel Josef Kokta (48) svou přítelkyni, televizní moderátorku Gábinu Partyšovou (27), o ruku. Zasnoubili...

Gábina Partyšová jde moderovat do TV Prima

Gábina Partyšová se od září stane novou moderátorkou společenského pořadu TV Prima Top star magazín. Po dvou letech se vrátí před televizní kamery. Předtím...

Výběr článků

Načítám