Hlavní obsah

Zhrzená žena si založila dámskou detektivní kancelář zaměřenou na nevěrníky

– Manchester
Novinky, Dagmar Plecháčová

Pomáhat všem podváděným ženám se rozhodla pětadvacetiletá Rebecca Suttonová z britského Manchesteru a založila si ryze dámskou detektivní kancelář zaměřenou na odhalování nevěrných partnerů. Sama před časem zažila, jaké to je, a proto se nevěrám spolu se svými zaměstnankyněmi snaží alespoň částečně udělat přítrž.

Foto: Profimedia.cz

Pětadvacetiletá Rebecca a její dvě inkognito pracovnice.

Článek

Suttonová bez váhání opustila své zaměstnání v kanceláři a vrhla se na dráhu podnikatelky. V její detektivní agentuře pracují výhradně ženy, které sledují muže podezřelé z nevěry. Výsledky pátrání poté putují přímo ke klientce, která si jejich služby objednala.

Brzy po založení agentury se Suttonové ozvalo velké množství žen, některé chtěly nechat sledovat své partnery a další měly zájem pro ni pracovat. Během půlročního působení agentury musela Rebecca říct už desítkám žen, že jim je jejich přítel či manžel nevěrný.

Medová past 

Kromě sledování nabízí detektivní kancelář i službu zvanou „medová past“, kde se dotyčného muže pokusí svést přímo samotné pracovnice agentury. Ženy si tak mohou vyzkoušet, zda by jejich muž odolal svodům cizí atraktivní dámy.

„Pokud by nebyl důvod dělat tuto práci, tak ji nedělám, ale venku je tolik nevěrných partnerů. Začalo to usvědčením mého bývalého manžela, který měl před pěti lety poměr, když jsem byla těhotná. Zmizel na několik dní a vypnul si telefon, abych se mu nemohla dovolat,“ uvedla Suttonová.

Foto: Profimedia.cz

Dámská detektivní kancelář je pro Suttonovou slušný byznys.

Foto: Profimedia.cz

Rebecca Suttonová zaměstnává plno žen rozdílného vzhledu.

„Kontaktovala jsem několik soukromých detektivních agentur, ale všude pracovali samí muži a jejich ceny sahaly až do nebeských výšin. Tak jsem se prostě rozhodla vzít pár kamarádek a vydat se ho sledovat sama. Viděly jsme, jak se tulí k mnoha ženám v nočních klubech, a přestože jsme ho nepřistihly přímo při nevěře, náš vztah se rozpadl. Jednu pozitivní věc to ale přineslo, uvědomila jsem si, že bych mohla udělat kariéru s vlastní detektivní kanceláří,“ dodala Suttonová.

Nyní mladá Britka zaměstnává mnoho atraktivních žen různého vzhledu, barvy vlasů a postav, aby měly větší šanci "uspět" a muže načapat ve chvíli, kdy neodolají jejich svodům. Podle statistiky se u většiny podezřelých nevěra potvrdila. S „medovou pastí“ byly dámy úspěšné zhruba v polovině případů.

Foto: Profimedia.cz

Rebecca lupou přibližuje webovou adresu její agentury www.ladydetective.org.uk.

Reklama

Výběr článků

Načítám