Hlavní obsah

Opilý řidič vklínil vůz mezi dvě budovy do výšky téměř dvou metrů

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Neuvěřitelný pohled se naskytl kolemjdoucím a zasahujícím policistům, kteří byli v úterý po půlnoci přivoláni do oblasti San Pedro v americkém Los Angeles. Našli tam auto vklíněné mezi dvě budovy ve výšce 170 centimetrů nad zemí. Unikátní nehodu měl na svědomí opilý řidič.

Článek

Mladý řidič pod vlivem alkoholu podle výpovědi ignoroval dopravní signalizaci, přičemž se mu řízení vozu vymklo kontrole, přejel obrubník a letěl vzduchem, kde se mírně otočil a zabořil přesně mezi dvě budovy. Řidič ani jeho spolujezdec překvapivě neutrpěli žádná vážnější zranění.

Monica Allenová, majitelka jednoho z domů, do něhož auto narazilo, si zpočátku myslela, že došlo k zemětřesení. Poté vešla do obývacího pokoje a viděla, jak ze zdi visí automobil.

Druhý dům byl v tu dobu prázdný, jelikož se zrovna prodával. Podle jeho dosavadních majitelů je škoda odhadována v přepočtu na 1,7 miliónu korun. Opilý řidič si ve svém zdemolovaném Fordu Fusion ani v žádném jiném automobilu zřejmě dlouho nezajezdí.

Reklama

Výběr článků

Načítám