Hlavní obsah

Světlana Zárubová přiznala: Čekám miminko

Novinky, David Zápal
Praha

Dnes již bývalá hvězda 1. zpráv televize Prima Světlana Witowská (37), před nedávnou svatbou s bankéřem Petrem Witowským známá jako Zárubová, je v radostném očekávání. "Na jaře budeme mít přírůstek do rodiny," potvrdila Novinkám Světlana, která navíc prozradila, proč definitivně opouští televizi.

Článek

"Dítě se má narodit na jaře, pravděpodobně v dubnu. Mám velkou radost," prozradila Novinkám šťastná nastávající maminka. Kromě této milé události ji ale potkalo ukončení spolupráce s televizí Prima.

Ještě nedávno moderovala hlavní zprávy této stanice, nakonec ale měla přejít do VIP zpráv. Zatímco televize tvrdí, že přechod měl být na moderátorčinu žádost, ta to odmítá a naznačuje, že patrně nepadla do oka své nadřízené, šéfce zpravodajství Jitce Obzinové.

"Není pravda, že bych si VIP zprávy vydupala. To v žádném případě. Bohužel ale ze strany vedení delší dobu panovala osobní animozita, takže jsem problémy čekala delší dobu. A ony skutečně přišly," říká sympatická moderátorka.

Prima ji prý podvedla

Nakonec ale nebude uvádět ani VIP zprávy. Bulvární média přinesla zprávu o tom, že měla mít přehnané finanční požadavky, což ale Witowská dementuje a naopak tvrdí, že se neseriózně zachovala Obzinová.

"Mohu říci pouze to, že šéfredaktorka zpravodajství televize Prima nedodržela naši ústní dohodu, a proto jsem odmítla podepsat smlouvu, ve které bylo vše najednou jinak. Proto k poslednímu prosinci v televizi končím," řekla Witowská.

Foto: Petr Horník, Právo

Je závislá na kávě

"Mrzí mě to. Smutné je i to, že jsem se nabídla, že mohu do porodu uvádět 1. zprávy, ale nebyl o to zájem. Nakonec mi to nevadí, teď budu mít jiné starosti," prohlašuje.

Na dítě si našetřila

Jitka Obzinová nezvedala ani jeden ze svých mobilních telefonů, takže se k názorům stále ještě své podřízené nemohla vyjádřit.

"Průběh jednání mezi vedením zpravodajství a paní Witowskou je interní záležitostí televize Prima, která není určena ke zveřejnění. Můžeme potvrdit pouze to, že paní Witowská smlouvu na moderování VIP zpráv z finančních důvodů nepodepsala," reagoval na dotaz zastupující tiskový mluvčí Primy Filip Sychra.

Do porodu již Světlana Witowská žádnou novou práci hledat nebude. Přesto se o své finanční zabezpečení nebojí. "Sama mám za ta léta našetřeno, ale protože jde o plánované těhotenství, s manželem jsme dopředu omezili výdaje. I když tedy budu na mateřské, s financemi bychom neměli mít problémy," uzavírá Světlana Witowská.

Reklama

Související témata:

Související články

Zunu na Primě nahradí Jitka Obzinová

Někdejšího šéfa zpravodajství TV Prima Pavla Zunu, který z televize odešel 18. května, od 1. srpna nahradí Jitka Obzinová. Oznámila to mluvčí televize Jana...

Jitka Obzinová: Nejsem samovládce

Proslavila se jako válečná reportérka na Balkáně a ostrým moderováním televizních i rozhlasových diskusí. Žije sama, miluje psy, koně a chataření na Berounce....

Světlana Zárubová se tajně vdala

Zprávařka televize Prima Světlana Zárubová (37) se vdala. Tajně bez médií si vzala svého přítele Petra Witowského. Světlana to dokonce utajila i před domovskou...

Výběr článků

Načítám