Hlavní obsah

Žilková se vrací do StarDance: Na finále zatančí cha-chu a bude fandit Křížovi

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Herečka Veronika Žilková v sobotu opět zatančí ve StarDance. První hvězda, která z taneční soutěže na základě hlasování diváků vypadla, předvede s partnerem Markem Dědíkem hříšnou cha-chu a v publiku bude tleskat finalistovi Pavlu Křížovi.

Článek

"Ve středu máme s Markem tréning, abychom cha-chu trošku oprášili a ve finále dáme krátkou ukázku," řekla Novinkám Žilková.

Z taneční soutěže vypadla jako první. Tanec od té doby pověsila na hřebík. "Točím dva Silvestry, pohádku a mám spoustu další práce. Žádnej tanec," upřesnila.

Ve finálovém souboji bude držet palce kolegovi Pavlu Křížovi. Od začátku je jejím horkým favoritem. Momentálně spolu dokonce Žilková a Kříž natáčejí pohádku O dvanácti měsíčkách.

"Od svého vypadnutí ho tipuji na vítěze a hrozně mu fandím. Jsme kamarádi, stejně staří, mám ho hrozně ráda a jsem šťastná, že český národ je při něm. Holčičky o něm snily a národ na Básníkách vyrůstal.  Navíc je jeho postup mezi dvojici nejlepších jistá satisfakce za to, že musel z politických důvodů emigrovat a nemohl se věnovat herecké profesi," říká Žilková.

Jediné, co jí v poslední době kazí náladu, jsou prý některé články v bulvárních médiích.  "Mrzí mě bláboly bulváru. Když Bartošová seká latinu, tak si vymysleli, že se zbláznila Žilková. Dočetla jsem se, že tvrdím, že Česká televize zmanipulovala výsledky a  StarDance vyhraje Aneta Langerová. Je to kravina. Nesnáším nespravedlnost a tohle mě vážně naštvalo," dodala herečka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám