Hlavní obsah

Žena předběhla při sázení muže ve frontě, vyhrál díky tomu stovky miliónů

Novinky, Jakub Kynčl

Trocha gentlemanství může přinést člověku milióny. Své by o tom mohl říci Filipínec pracující v USA, který byl zpět ve své domovině na dovolené. Když se před něj ve frontě na položení sázky začala tlačit neznámá žena, ustoupil a bez řečí ji nechal vsadit. Shodou okolností právě toto gesto mu přineslo v přepočtu stovky miliónů korun. Kdyby se začal hádat a nepustil ji, vyhrála by zřejmě obří sumu ona.

Článek

Tato výměna vynesla 60letému Filipínci nečekané štěstí, výhru 17 miliónů dolarů (323 miliónů korun).

"Zmínil se mi o tom, že ve chvíli, kdy měl platit svou sázku, nastoupila před něj nějaká žena s tím, že si chce vsadit. Ustoupil zpět a nechal ji. Poté mi ještě řekl: 'Víte, když jsem vyhrál, tak jsem si na ni vzpomněl a pomyslel si, že kdyby byla trpělivá a počkala si, tak by tu cenu vyhrála asi místo mě," uvedla mluvčí loterijní společnosti.

Jak výherce, tak žena, která ho předběhla, využili metody náhodného výběru, kdy počítačový generátor vybere náhodné šestimístné číslo. Filipínec, který se v USA živí jako odhadce cen budov, si údajně plánuje ponechat celou výhru na Filipínách, aby měl klidné stáří. Nechce si jí prý nechat narušit svou práci v USA.

Hlavní cena loterie nepadla na Filipínách už od května. Šedesátiletý muž vyhrál největší výhru, o kterou se kdy v tamější loterii hrálo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám