Hlavní obsah

Jágrova přítelkyně: svatbu bych si přála v pravoslavném kostele

Novinky, Gabriela Wolfová
Lázně Bělohrad

Inna Puhajková (24) se na přehlídkovém molu objevila ve svatebních šatech. Přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra (38) už má jasno i o vlastní veselce. Bude v pravoslavném kostele a svatební šaty budou jednoduché, nepříliš zdobené. Už chybí jen termín.

Článek

Inno, po dlouhé době jsi se objevila v Čechách na módní přehlídce a rovnou ve svatebních šatech. Bylo to vůbec poprvé, co jsi byla v tomhle oblečení?

Poprvé ne, ale mockrát to nebylo. Předváděla jsem je na přehlídce asi třikrát v životě. Nabídku předvádět v Lázních Bělohrad na přehlídce Jarky Sedláčkové jsem přijala hlavně proto, že výtěžek šel na dobrou věc – pro nadaci Rakovina věc veřejná.

Šaty byly nádherné, ale hodně vrstvené. Hodně jsem si na ně šlapala a trošku jsem měla problém s nimi manipulovat. Na své svatbě bych určitě dala přednost jednodušším šatům, nepříliš zdobeným.

Viděl tě ve svatebních šatech někdy Jaromír?

Jarda mě vlastně na přehlídce nikdy neviděl. Módní sezóna je od podzimu do jara a to Jarda hraje. Volno má v létě a to mají zase modelky okurkovou sezónu. Takže neměl možnost vidět jedinou přehlídku.

Možná by ho pohled na tebe ve svatebním inspiroval k žádost o ruku…

Ten impuls by měl vzniknout asi jinak, spontánně. Určitě ne proto, že se mu budu líbit ve svatebních šatech.

Kdyby Jarda přišel se žádostí o ruku, řekla by jsi „ano“?

To si nechám pro něj. Myslím, že by si zasloužil to slyšet jako první.

Jaká je tvoje představa svatby?

To je těžký. Potřebovala bych svatby asi tři. Jednu v pravoslavném kostele, líbila by se mi také svatba na pláži, ale i třeba na nějakém bláznivém místě. Zatím nemám jasnou představu. Nejbližší je mi ale ta v kostele.

Co na to říká Jaromír?

Nebavili jsme se o tom, ale protože je Jarda hodně věřící, asi by se přiklonil k té variantě svatby v kostele.

Jste spolu už více jak čtyři roky. Může tě Jarda ještě něčím překvapit?

Pořád mě v našem vztahu něco překvapuje. Pořád se poznáváme, přicházejí nové věci. Stereotyp to určitě není. Oba máme život hektický, pendluji mezi Ruskem a Čechami a myslím, že není šance, aby ten stereotyp vůbec byl. Když se nevidíme, tak se pak o to víc na sebe těšíme. Je to fajn, vyhovuje nám to.

Kvůli Jaromírovi jsi se odstěhovala do ruského Omsku. To asi není ideální destinace pro dívku z Čech…

Oproti New Yorku to je velká změna. Jsem tam hlavně kvůli Jardovi a toho tam mám. Všechno se dá zvládnout, zvykla jsem si. Doufám, že tam nebudeme navždycky, ale jak jsem již řekla: Jarda tam má práci a je přirozené, že žiji tam, kde on.

Jak vypadá tvůj běžný den v Omsku

Věnuji se sama sobě, starám se o postavu, chodím cvičit. Vždycky tam byla minimálně ještě jedna holka z Čech, tak jsme volný čas trávily společně. Dálkově studuji vysokou školu, takže se i hodně učím. S Jardou zajdeme večer do kina, na večeři nebo jen tak relaxujeme doma.

Jak si na tom s ruštinou?

Já mluvím naprosto plynule, takže třeba v kině problém nemám. Jarda občas nadává, že tam na něj mluví moc rychle a že nerozumí. Já to měla podobně v Americe. On se vtipům smál a já jen nechápavě koukala.

Měla by si prý v Rusku začít ve škole učit češtinu. Je to pravda?

Je to ve vývojovém stádiu. Ta nabídka mě nadchla a byla bych velmi ráda, kdyby to dopadlo. Líbilo by se mi to.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám