Hlavní obsah

Miss Králová promluvila o rozvodu a o vztahu s hokejistou Šlégrem

Novinky, Gabriela Wolfová
Lázně Bělohrad

Miss ČR 2005 Lucie Králová se rozvádí s manželem, podnikatelem Zdeňkem Kaufmannem. Promluvila o rozvodu a také o údajném vztahu s bývalým hokejistou, nyní poslancem Jiřím Šlégrem.

Článek

"Žádost o rozvod je podaná asi rok a probíhají stále řízení. Vše je v rukou našich právníků a věřím, že se rozvedeme jako rozumní dospělí lidé," řekla Novinkám Lucie Králová.

O důvodech rozvodu příliš hovořit nechce. "Jediné, co bych k tomu řekla, je, že žít dál spolu bylo nemožné. Měli jsme naprosto odlišnou představu o fungování rodiny a o společném životě," upřesnila.

"Cesty zpět každopádně není. O návratu rozhodně neuvažuji," dodala k rozvodu rázně modelka na módní show ve spa resortu v Lázních Bělohrad, kde byla jednou z hvězd módního mola.

Momentálně s manželem komunikují jen kvůli jejich dvěma synům - Robertovi (4) a Richardovi (1,5). "Otec mých dětí se s Robíkem i Richardem vídá. Je to trošku složitější, protože já žiji s dětmi v Teplicích, manžel u Prahy. Jako rodiče ale fungujeme," komentuje rodinnou situaci Králová.

V poslední době se šušká o tom, že Lucie má novou známost. Mluví se o Jiřím Šlégrovi, který je také v rozvodovém řízení s manželkou Kateřinou. "Je to naprostý nesmysl. S Jirkou se známe, oba žijeme v Teplicích. Jsme v přátelském vztahu, nic víc v tom není. Tuším, kdo za pomluvami stojí a kdo zásobuje bulvár zaručenými informacemi o mých milencích. Je to směšné," říká sexy modelka.

Novou známost prý nemá. "V mém životě jsou nyní jen dva kluci a to jsou synové. Těm věnuji svůj čas a jiného chlapa nemám," dodala Králová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám