Hlavní obsah

Hokejista Bednář požádal modelku Hadašovou o ruku při porodu

– Davos, Švýcarsko
Novinky, David Zápal

Miss ČR 2007 Lucie Hadašová (24) je zasnoubená. Partner, známý hokejista Jaroslav Bednář (34), jenž momentálně nastupuje za švýcarský Davos, ji o ruku požádal již 15. září při porodu dcery Denisy.

Článek

"Nosím zásnubní prstýnek, takže je jasné, že jsem přikývla. Chci si ho vzít," svěřila se Novinkám modelka.

I když od zásnub uběhly skoro tři měsíce, hvězdný pár zatím nemá žádné svatební plány. "Momentálně totiž naše myšlenky plně zaměstnává naše dcerka a péče o ni. Ani nad svou svatbou snů jsem zatím nepřemýšlela. Vím jen, že by na ní nesměly chybět má a přítelova rodina, teď už i Deniska a několik mých dobrých přátel"

O místě konání obřadu zatím nemá představu. "Asi by to měl být kompromis mezi našimi rodnými městy, Jardovou Prahou a mou Strážnicí, ať to mají všichni stejně daleko," míní Hadašová.

I když je z Lucie maminka, život jí to nijak naruby neobrátilo. "Popravdě ani moc ne. Péče o dcerku mi připadá jako běžná a automatická věc. Snad jediné, co se změnilo, je to, že už nikdy nebudu myslet jen sama na sebe. První místo zaujímá Deniska," prozradila mladá matka.

V Jaroslavovi má Hadašová velkou oporu, svěřila se: "Zvládá kolem dcery vše. Dokonce mi vychází vstříc tím, že si Denisku vezme do kočárku a je s ní celé odpoledne, a já tak mám svůj čas jen pro sebe nebo na úklid domácnosti a zajištění jejího chodu."

Nadcházející vánoční svátky stráví ve čtyřech. U slavnostní tabule bude kromě hokejisty s modelkou a jejich tříměsíční holčičkou i Natálka, Bednářova dcera z prvního manželství.

„Navštívila nás už v porodnici. Teď s námi bude trávit Vánoce. Už se všichni těšíme, že si užijeme svátky nějaký čas spolu, jako rodina," prozrazuje Lucie, která se k Natálce snaží chovat jako správná starší kamarádka.

Přestože se jí v dočasném působišti jejího druha líbí, ve Švýcarsku by nechtěla žít natrvalo. "Miluji Prahu a rodnou Strážnici, takže by mi moc chybělo všechno to naše české a moravské."

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám