Hlavní obsah

Žena při polibku na dobrou noc ukousla manželovi jazyk

Novinky, Dagmar Plecháčová
Madison

Na nešťastné políbení své ženy před spaním zřejmě už nikdy nezapomene Willard Lueders z amerického Wisconsinu, jelikož při něm málem přišel o polovinu jazyka. Jeho o více než dvacet let mladší manželka mu totiž jazyk při polibku překousla. Nebýt rychlého zásahu lékařů, kteří mu jej přišili zpátky, muž by si nejspíš již nikdy pořádně nepochutnal na žádném jídle, informoval britský deník Metro.

Foto: Profimedia.cz

Starší muž málem přišel o jazyk, když chtěl políbit manželku před spaním. Ilustrační foto

Článek

Devětasedmdesátiletý Lueders minulý týden volal na linku záchranné služby a nepříliš srozumitelně žádal o sanitku po incidentu se svou ženou. Na místo dorazili i policisté, po kterých agresivní žena hodila šálek kávy. Policisté poté část ukousnutého jazyku umístili do ledu a dopravili do nemocnice, kde lékaři jazyk přišili muži zpátky.

Sedmapadesátiletá manželka Karen Luedersová byla později zatčena o obviněna z domácího násilí. Musí se zároveň podrobit testům, které by měly určit, zda je či není duševně nemocná. Podle jejího manžela se v posledních dnech chovala divně a neustále mluvila o duchovních věcech. Jejímu hněvu předtím prý nic nenasvědčovalo. Před usnutím ještě společně zpívali koledy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám