Hlavní obsah

Beatě Rajské otevřely nový salón přední české modelky

Praha

Módní návrhářka Beata Rajská slavnostně otevřela svůj módní salón v pražské Dlouhé ulici. Prostory by prý měly uspokojit i ty nejnáročnější zákaznice, které chtějí model speciálně na míru. Prostory salónu jsou připraveny a osvětleny tak, aby zde mohly probíhat i malé přehlídky. Křtu se zúčastnilo mnoho modelek a známých osobností.

Libuše Šmuclerová a Miroslava Němcová pokřtily Beatě Rajské nový butikVideo: Novinky

 
Článek

Kmotrami otevření salonu se stala předsedkyně poslanecké sněmovny Miroslava Němcová a šéfka vydavatelství Ringier Libuše Šmuclerová, které symbolicky přestřihly stuhu. Hosty vítala „paní domu“ módní návrhářka Beata Rajská chlebem a solí, které zdatně sekundovaly manekýny v krojích.

Přestože venku byla sněhová kalamita, v butiku se sešlo mnoho žen, které rády modely Beaty Rajské nosí. Nechyběla Česká Miss Jitka Válková, Andrea Verešová, Martina Dvořáková či moderátorka VIP zpráv na TV Prima Ivana Gottová.

„Chtěla jsem navázat na tradici vyhlášených krejčovských salónů. Ne každý má postavu jako manekýna, zdůrazňuji manekýna, což je dívka určená na předvádění v salónu. Takže klientka se podívá na daný model a v případě zájmu si ho dá zhotovit na míru. Doba zhotovení se pohybuje kolem 4-5 týdnů, podle náročnosti modelu," informovala Novinky Beata Rajská.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám